SAH ElectronicsTrgovina, projektovanje, proizvodnja i inženjering u oblasti industrijske elektronike i automatizacije.


Logo SAH

SAH Electronics je osnovan u Beogradu 2008 godine. U početku je pretežna delatnost firme bila proizvodnja uređaja, automatizacija mašina i postrojenja i delom trgovina. Vremenom trgovina je postajala sve značajniji deo poslovanja tako da sad zauzima 95% delatnosti firme.

Obzirom da je 90% robe koju plasiramo poreklom iz Kineskih fabrika vrlo je značajno gore pomenuto iskustvo u projektovanju i izradi kod odabira proizvoda koje nudimo. Roba koju prodajemo nije najkvalitetnija na tržištu, mi ne dajemo najduže garancije, ali je zato poseduje najbolji odnos cene i kvaliteta. Trudimo se da maximalno izađemo korisnicima u susret i kad je u pitanju tehnička podrška kao i servis uređaja koji su kupljeni kod nas. Radeći dugo u industriji znamo šta znači kad mašina ili linija stoji.

Firme sa kojima ostvarimo obostrano korektne poslovne odnose mogu uvek računati na kreditnu podršku sa naše strane u vidu odloženog plaćanja robe.

Trenutna ponuda robe se sastoji od oko 3000 različitih vrsta artikala podeljenih u destak kategorija. Radi potpune transparentnosti u poslovanju kod nas će te uvek za svu vrstu robe naći na sajtu njenu stvarnu cenu kao i raspoložive količine. U proseku 98% proizvoda koje možete videti na sajtu imamo i na lageru. Umemo da cenimo stalnu klijentelu.

Dobar posao je samo onaj gde su obe strane zadovoljne. Mislimo da je u poslovanju sa nama to vrlo izvodljivo. Mi vas pozivamo da se u to i uverite.

Dragan Filipović